­

De laatste wedstrijd van het 2e recreanten team moest gespeeld worden in Olst.

’s Morgens moest er nog een invalster gezocht worden voor de zieke Linda Bos. Even een telefoontje naar Julie Beisser en probleem was weer opgelost. In Olst werd er begonnen met de beide dubbels.

De heren Rami Dayoub en Arjo Mantel verloren de eerste game, maar herstelden zich in de 2e, waardoor een 3e game de beslissing moest brengen. Deze werd knap in winst omgezet. De dames wonnen de eerste game, maar verloren de 2e via een verlenging, daarna werden de dames uit Olst mooi uitgespeeld, zodat  het 2e punt ook binnen was.

Daarna mocht Harrie Menkhorst voor zijn enkel partij aantreden tegen een bekende heer. Via geconcentreerd spel werd deze omgezet in winst. Helaas was Rami ongeveer in dezelfde tijd klaar met zijn partij, maar dat liep niet goed. Hij had ook andere beslommeringen in zijn vaderland, dus niet vreemd. Julie speelde haar partij tegen een dame die geen loopvermogen heeft, maar wel een goede slag met goed inzicht. De eerste game ging gelijk op, maar op het juiste moment scoorde Julie de beslissende punten. De 2e werd vervolgens via uitgespeelde punten redelijk eenvoudig gewonnen. Hannie was inmiddels ook aan haar partij begonnen, de eerste game ging ook daar lang gelijk op, maar op het laatst speelde Hannie de wedstrijd met bekeken spel mooi uit. De 2e leverde geen problemen meer op, zodat er een 5-1 voorsprong op papier stond.

Hannie en Arjo kregen in hun mix geen grip op hun tegenstanders en verloren vervolgens in 2 games. Julie en Rami verloren de 1e game, de 2e werd via een verlenging gewonnen en bij de 3e game hielp de aanmoedigingen van de overige teamgenoten blijkbaar goed, want die werd vrij eenvoudig gewonnen. Eindstand dus 6-2. Door deze overwinning eindigt team 2 op de 5e plaats, net boven het 1e recreanten team en Lochem.

Geen slecht resultaat voor een team met 3 personen die nog niet eerder competitie hadden gespeeld.

­