­

Afgelopen maandag was het al weer de laatste wedstrijd van het seizoen.

Het team speelde deze keer met Henk Zeeman, Ard de Groot, Sophie van Lemel en Janny Karkdijk. Vol goede moed werd er weer gestreden voor elk punt.

In de heren dubbel werd het de eerste set spannend, maar helaas had de tegenstander iets meer eindspirit. De tweede set werd iets duidelijker gewonnen. Het eerste puntverlies was een feit. De dames speelden eerste set niet goed, maar wisten het uiteindelijk in een spannende set te winnen. De tweede set kwamen Sophie en Janny er niet aan te pas. Een beslissende derde set was nodig.  De dames konden het niveau van de eerste set niet meer halen.  En zo stond er 0 - 2 op de lijst.

Dan maar eens kijken wat de 4 enkelpartijen ons zouden brengen. De hoop op een paar punten blijft altijd. Ard speelde een zinderende eerste set, die helaas nipt werd verloren. De tweede set was het tegenovergestelde van de eerste set. De tegenstander liep over Ard heen. Jammer.

Henk speelde zeer stabiel, maar ook hier geen punt voor ons. Op de helft van de wedstrijd was het al 0 - 4. Oeps, tegenvaller

Dan de dames. Janny had totaal geen moeite met de tegenstander. Er werd vrij simpel gewonnen.  Het eerste punt was binnen. Gelukkig. Dit gaf Sophie ook vleugels.  De eerste was wel voor de tegenstander, maar de tweede set walste ze over haar tegenstander heen. Een beslissende derde set. Deze was spannend, maar het punt ging naar Holten.

Nog twee partijen te gaan. Henk en Sophie kwamen er niet aan te pas en verloren vrij kansloos. Helaas. Ard en Janny spelen lekker samen en er was dus hoop op nog een puntje. Het thuiskoppel stond al vrij vlot achter. Oke, tandje erbij en toen ging het lekker. Nipt gewonnen, maar setwinst was de beloning.  Na elkaar opgepept te hebben, was de tweede set een ruime overwinning voor Ard en Janny.

Einduitslag 3 - 5. Er had misschien iets meer ingezeten, maar je kunt niet alles hebben. Als het om inzet en plezier gaat, hebben wij zeker gewonnen.