­

 Afgelopen maandag stond er weer een thuiswedstrijd gepland tegen Lochem. Het team bestond dit keer uit, Henk Zeeman, Thijmen de Groot, Sophie van Lemel en Janny Karkdijk. Hoewel het team in de onderste helft staat, werd er met veel zin en veel goede moed aan de wedstrijd begonnen.
Bij het warm spelen liep de dame van Lochem al een blessure op. Het zag er niet goed uit. Uiteindelijk kon ze nog wel spelen, maar ze liet bij haar enkelpartij verstek gaan. Zeer verstandig. Wat heb je eraan om door te spelen, met de kans op een zeer vervelende langdurige blessure....

De heren dubbel werd een spannende strijd, die helaas nipt verloren ging voor Holten. Dan de dames dubbel maar. Ook hier werd strijd geleverd en dat werd een overwinning voor Holten. De mix van Thijmen en Sophie werd een spannende drie setter, die uiteindelijk de goede kant op ging voor ons. Om de geblesseerde dame iets meer rust te geven, werd er eerst een heren enkel gespeeld. Henk had het lastig, maar wist in 2 sets te winnen. Het ging de goede kant op met de punten. Op de helft van de wedstrijd was de stand 3 - 1. Nu doorstromen naar de winst.

De mix van Henk en Janny verliep soepeltjes. Weer een partij gewonnen. De dames enkel werd helaas niet gespeeld, dus een winstpunt voor ons. Geen leuk punt op deze manier.

Vol goede moed werd er gestart met de laatste twee partijen. De heren enkel van Thijmen en de dames enkel van Sopfie. Dat het venijn in de staart zit klopt wel. Thijmen walste in de eerste set over de tegenstander heen. Misschien een beetje jeugdige enthousiasme begon hij de tweede set. De tegenstander walste echter nu over Thijmen heen. De derde set ging mooi gelijk op en werd door Lochem gewonnen. Sopfie was ook bezig met haar enkel partij en verloor de eerste set kansloos. Na een peptalk van Janny wist ze de tweede set te winnen. Hoewel de dames helemaal gesloopt waren, moest er nog wel een derde set gespeeld worden. Ondertussen was het al 22.15. De derde set was een thriller. De dames hielden elkaar in evenwicht. Geen idee wie er zou winnen. Meer dan 2 punten werd het verschil niet. Hoe spannend wil je het hebben. Bij de stand van 21 was de partij echter nog volop bezig. Uiteindelijk moest Sopfie het onderspit delven bij een stand van 25 - 27. Goed gespeeld dames.

Eindstand 5- 3 voor Holten.

­