­

Vol goede moed, maar tegen beter weten in, gingen we maandag naar de sporthal. Het team bestond deze keer uit, invaller Rami Dayoub, Henk Zeeman, Sophie van Lemel en Janny Karkdijk. 

De heren dubbel begon goed en het werd dan ook nog spannend in de eerste set. In de tweede set deden de heren van Twenterand er een schepje bovenop, en wonnen dan ook simpel. We hadden nog een klein beetje hoop.

De dames dubbel liep wel lekker, maar ook hier was de tegenstander te sterk.

Onze invaller Rami speelde een super enkel partij, en wist deze net niet te winnen. Het was een spannende partij om naar te kijken. Jammer Rami, maar zeer goed gespeeld. Henk had ook weinig in te brengen en verloor deze dan ook. De tussenstand was inmiddels 0 - 4. Maar we bleven hopen op een puntje. 

De dames enkel partij van Janny was een drama. Volgens haar waren de lijnen wat verlegd, want ze sloeg alles uit. Kortom, een dik verlies. Sophie begon de eerste set goed en liep mooi mee met de tegenstandster. Ook hier een sprankje hoop. Helaas was de tweede set een duidelijke overwinning voor de tegenstander.  0 - 6 inmiddels. Zou het puntje nog komen?

De mixen moesten dat punt opleveren. Rami en Sophie speelden voor het eerst samen en konden net niet mee met de tegenstanders. Henk en Janny spelen wel lekker samen en wisten zowaar nog een set te winnen. De beslissende derde set moest het ene puntje binnen halen. Helaas, in een zeer gelijk opgaande set werd nipt verloren. Eindstand 0 - 8.

Al met al wel positieve berichten van het thuisteam. Er was wel lekker gespeeld, en dat is uiteindelijk ook heel belangrijk. Wij wensen de aanstaande kampioenen veel succes verder.

­