­

Bestuur

Voorzitter Harold Konijnenbelt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Carola van der Vreede Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Harrie Menkhorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid Miriam Poppelier  
Algemeen lid Youri Hissink  
Algemeen lid Jos Dorresteijn  

 

Technische commissie

Algemeen Annet Dijkstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Recreantenzaken Miriam Poppelier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PR commissie

Voorzitter Harry Knuiman  
Algemeen Renate Oosterik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Sytze Meinsma  
Website/facebook Miriam Poppelier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Carola van der Vreede  
Websitebeheer Jos Dorresteijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Trainers

Trainer competitiespelers Jeffry Ouwerkerk  
Trainer recreanten Sytze Meinsma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Competitie

Competitieleider Harrie Menkhorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Speellocatie

Sporthal 't Mossink (Maandag) Keizersweg 22, 7451 CS Holten tel. 0548-363180
Sporthal Rietbergzaal (Woensdag) Rietbergstraat (achter’t Mossink) tel. 0548-363180
­