­

Bestuur

Voorzitter (ad interim) Pieter Aarsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Gerrie Luggenhorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Harrie Menkhorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid Youri Hissink  

 

Technische commissie

Algemeen Annet Dijkstra & Youri Hissink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Recreantenzaken Dianne Stevens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Website

Websitebeheer Jeroen van Keulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Trainers

Trainer competitiespelers Jeffry Ouwerkerk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Trainer recreanten Sytze Meinsma

 

Competitie

Competitieleider Bondscompetitie Jeroen van Keulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitieleider Recreantencompetitie Dianne Stevens

 

Speellocatie

Sporthal 't Mossink (Maandag) Keizersweg 22, 7451 CS Holten tel. 0548-363180
Sporthal Rietbergzaal (Woensdag) Rietbergstraat (achter’t Mossink) tel. 0548-363180
­