­

Het 2e recreanten team heeft de eerste winst te pakken. Na een nederlaag en gelijk spel werd er dit keer thuis gewonnen van Lochem R1.

Dit keer werd er begonnen met de enkelspelen. Rami Dayoub speelde een spannende wedstrijd die in winst werd omgezet met 21-17 en 21-16. Harrie Menkhorst trof een jonge tegenstander en kon met rustig spelen de winst naar zich toetrekken (21-14 en 21-9).

Gerrie Luggenhorst kende weinig problemen met haar tegenstandster en won met duidelijke cijfers (21-9 en 21-10). Daarna mocht Petra Westera aantreden als invalster. Vorige week maakte ze haar debuut als invalster van recreanten team 1. Toen hoefde ze nog geen enkel te spelen.

Dit keer maakte ze haar debuut dus in het enkelspel. De eerste game gaf ze alles en haalde ze knap 15 puntjes binnen, in de 2e game kwam ze te kort (5 punten). Ondanks de nederlaag een knappe prestatie, want ze is nog maar een paar maand lid en heeft nog maar een paar keer kunnen trainen!

De heren dubbel werd gespeeld door Arjo Mantel en Rami. De eerste was nog spannend, winst met 21-16, de 2e werd duidelijk gewonnen met 21-10.

De damesdubbel van Gerrie en Petra ging vervolgens verloren, de eerste game moesten de dames even aan elkaar wennen (verlies 7-21), de 2e ging duidelijk beter, niet genoeg voor winst, maar 16 punten was zeker niet slecht.

Gerrie en Arjo maakten er een 3 setter van, de 1e was gemakkelijk gewonnen (21-11), de 2e ging net verloren met 19-21, zodat de 3e beslissend werd. Daar werd de winst gepakt met 21-17.

Petra en Harrie speelden samen een goede partij, de 1e werd eenvoudig gewonnen met 21-8, de 2e stonden de Holtenaren lang achter, maar uiteindelijk werd de partij in winst omgezet (21-17).

De eerste overwinning was daarbij een feit. De komende wedstrijden zullen ongetwijfeld zwaarder worden, maar deze punten zijn al mooi binnen.

­